Heurkens & van Veluw krijgt een nieuwe naam

In december 2018 is Heurkens & van Veluw onderdeel geworden van de Dumaco Groep. De Nederlandse specialist in plaatbewerking met in totaal 7 locaties. Wat is Dumaco voor partij? Wat betekent de overname voor onze klanten, leveranciers en ons personeel? Wat zijn de specialiteiten van de andere locaties? Het is allemaal te lezen in deze blogs.

Waarom neemt Dumaco Heurkens & van Veluw over?
Een overname is altijd spannend, maar het biedt ook kansen. Zeker in ons geval. Enerzijds omdat Dumaco meer dan 1.000 klanten heeft en anderzijds omdat we ons verder kunnen ontwikkelen. “Dankzij de buy and build strategy heeft Dumaco inmiddels 7 productlocaties met ieder hun eigen expertise. We vormen nu één groot platform binnen de plaatbewerking en kunnen van elkaars vruchten plukken”, aldus Jorg Blankers, plant manager van Heurkens & van Veluw.

Wat gaan klanten merken van de overname van Heurkens & van Veluw?
Over een aantal maanden zal Heurkens & van Veluw de naam Dumaco Oss dragen. Voor onze klanten zal dit de enige verandering zijn waar ze wellicht aan moeten wennen. De aanspreekpunten, de kernwaarden en onze bedrijfsstructuur blijven hetzelfde. “Dankzij de overname kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Ze hebben nu een toeleverancier voor alle onderdelen van hun eindproduct. Dit versnelt het productieproces en scheelt een hoop administratie”, aldus plant manager Jorg Blankers.