"Je bent niet zomaar een poppetje aan een machine"

Paul van Wijngaarde,
CNC kanter

‘In mijn vorige baan had ik het niet meer naar mijn zin om verschillende redenen. Ik ben er weggegaan en uiteindelijk in januari 2018 via een uitzendbureau bij Heurkens & van Veluw terecht gekomen'.

Nu heb ik gevonden waar ik naar zocht en wat ik eerder miste: een uitdagende baan als CNC Kanter in een leuk team en vooral met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.
Het werk van een CNC Kanter is heel gevarieerd, omdat het maatwerk is en dat maakt het ook interessant. Je kunt in principe zonder al te veel ervaring beginnen. Wat je wel mee moet brengen is inzicht en daarnaast het belangrijkste: de wil om te leren, want dan kun je onder begeleiding jezelf ontwikkelen en het vak leren. Bovendien is de praktijk dé plek waar je iets leert in de technische branche. Het fijne aan dit bedrijf is, dat je niet zomaar een poppetje aan een machine bent. Je bent iemand waarin geïnvesteerd wordt. En dat komt van twee kanten. Als je zelf ideeën hebt, dan wordt het gewaardeerd als je meedenkt in het bedrijf. Jij als werknemer investeert dan weer in de toekomst van Heurkens & van Veluw.

 

Je eigen carrière en toekomst wordt in evaluatiegesprekken met je doorgenomen.
Ook aan mij wordt gevraagd: ‘Wat zou je willen doen in de toekomst?’ En daar wordt dan ook wel echt iets mee gedaan. Maar ook hier geldt: je moet wíllen leren en ervoor open staan om verder te komen.

 

Kijk; er is overal wel iets, maar met de goede mensen om je heen kun je er zelf iets van maken en dat is hier wel het geval. Het bevalt mij bij Heurkens & van Veluw zelfs zo goed dat ik ondanks dat ik wat verder weg woon, toch hier werk. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk werkplezier is en dat heb ik hier weer gevonden.’