Je krijgt een plek in een innovatief en bloeiend bedrijf

Iedere techneut wil stage lopen of werken bij een modern bedrijf. Een bedrijf waar je kennismaakt met technische innovatie en werkt met de nieuwste apparatuur. Een bedrijf waar je je volledig kunt ontplooien en verder kunt komen. Bij Heurkens & van Veluw krijg je deze mogelijkheden volop.

Wat je in de computer maakt, wordt werkelijkheid
“Werken met een 3D meetsysteem, het offline programmeren van de ToolCell (kantbank), het aansturen van een lasrobot, werken met een geavanceerde TUWI-boormachine: dit zijn allemaal technieken waar onze medewerkers zich vol enthousiasme op storten. Dit enthousiasme wordt nog meer gevoed als ze zien dat er een mooi, kwalitatief hoogwaardig product uit voortkomt”, aldus productiemanager en opleidingscoördinator John van den Tillaart. “Jongeren willen graag met de computer werken, en bij Heurkens & van Veluw geldt: wat je in de computer maakt, wordt werkelijkheid. Dat maakt het werk zo ontzettend interessant!”

 

Geschikt werk voor iedere doelgroep
Voor ieder niveau, van MBO niveau 1 tot aan HBO, hebben we geschikt werk. Je kunt bijvoorbeeld een plaatsje krijgen in Team Parts waarin je met behulp van laser snijden onderdelen maakt voor sportauto’s. Of met een buislaser componenten maakt voor botentrailers. Andere teams waarin je terecht kunt komen zijn: Team Repeat Parts, Team Projects en Team Innovation.