Je wordt begeleid door specialisten

De metaalindustrie is gaaf. Waarom? Je werkt met mooie machines, je creëert producten en last but not least: de technieken blijven continu veranderen. Je leert dus dagelijks weer iets nieuws bij. Als je hier net zo enthousiast van wordt als wij, is Heurkens & van Veluw jouw werkplek.

De disciplines van de metaalindustrie
Als je bij ons komt werken word je begeleid door specialisten. “We hebben specialisten in alle soorten en maten. Lasersnijders, werkvoorbereiders, zetters, tekenaars, calculators, programmeurs, en ga zo maar door”, aldus John van den Tillaart, productiemanager en opleidingscoördinator. De specialisten hebben als taak om jou de disciplines van de metaalindustrie bij te brengen, zodat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Ze zullen je nooit aan je lot overlaten, omdat je onderdeel vormt van een team en samen bezig bent kwalitatief hoogwaardige producten te maken.    

Bij Heurkens & van Veluw werken we niet met een van-links-naar-rechts-productie. Je werkt binnen een team met verschillende disciplines. Ben je klaar met lassen? Dan word je bijvoorbeeld ingezet bij de kantbank of voor kwaliteitscontrole. Onder begeleiding van onze specialisten kun je dus heel breed worden opgeleid.    

Zelf specialist worden
Je kunt natuurlijk ook zelf specialist worden als je dat graag wilt. Zo is Jeroen van Team Parts van parttime Laser-operator uitgegroeid tot Programmeur plaatlassers. “Ik ben de schakel tussen de werkvoorbereiding en de productie. Binnen mijn functie inventariseer en bepaal ik de materiaalbehoefte en de verdeling van verschillende plaatdelen over de machines”, aldus Jeroen.  

Het is bij ons ook mogelijk om mee te werken aan innovaties, binnen Team Innovation. Het team heeft onlangs een 3D meetsysteem gekocht: de Portable Coordinate Measuring Machine. Een draagbare meetmachine waarmee je extra snel controles kunt uitvoeren. Frits, van Team Innovation: “Wij zijn erg trots op het machinepark. En dat willen we zo houden. Daarom hebben wij continu aandacht voor nieuwe technieken en machines die processen kunnen optimaliseren.”