"Met een goede instelling kun je het hier ver schoppen"

Björn Bos,
Productieleider

"Wij zijn bij Heurkens & van Veluw erg innovatief en willen voorop lopen in de markt. Dat betekent dat je als medewerker ook kennis moet opdoen en daar bieden ze hier alle mogelijkheden voor."

trwttwt

‘Ik ben als uitzendkracht bij Heurkens & van Veluw begonnen, gewoon onderaan de ladder. Ik zocht een nieuwe baan, ben hier door een uitzendbureau voorgedragen en ondanks dat ik geen enkele ervaring in de metaalindustrie had, werd mij toch een kans gegeven om hier te werken. Een jaar later is mij vervolgens een vast contract aangeboden en omdat het me erg goed beviel, heb ik daar ja tegen gezegd.
Eigenlijk was dat het begin van de groei die mijn carrière heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt.


Na het tekenen van een vast contract werd me gevraagd of ik -samen met anderen- de CMA (boorstraat) wilde gaan bedienen. Omdat ik er geen kennis van had, werd mij hiervoor een 2-daagse opleiding aangeboden.
Weer een tijd later werd een nieuwe afdeling opgezet en wilden ze graag dat ik deze samen met een collega zou gaan aansturen als teamleider; uiteindelijk ben ik dat zelfstandig gaan doen en heb ik veel geleerd.

 

trwttwt

Na een paar zeer leerzame jaren, heb ik aangegeven klaar te zijn voor de volgende stap. En daarmee heb ik de kans gekregen om productieleider te worden.


Naast het innovatieve karakter onderscheiden we ons ook door te werken volgens QRM; Quick Response Manufacturing. We kunnen hierdoor de doorlooptijd voor de klant enorm verkorten. Ons bedrijf is er sterk op ingericht en dus moet ik als productieleider wel weten wat het exact inhoudt. Ook hier heb ik weer een cursus voor aangeboden gekregen.
Je bent als persoon en als werknemer constant in ontwikkeling. Dat is wat ik ook waardeer aan dit bedrijf en de reden dat ik hier nog steeds werk: het vertrouwen in iemands kunnen laten blijken en daar dan in willen investeren.
Dat wil ik nieuwe collega’s ook meegeven: met de juiste instelling en zelf het initiatief nemen kun je het hier ver schoppen. Er heerst een hele open cultuur waardoor je gemakkelijk bij iemand even kunt binnenlopen om zaken bespreekbaar te maken, ook als het over je carrière gaat want juist dat is wat Heurkens & van Veluw wil; goed personeel dat hier kan groeien.‘