Veranderde focus van Heurkens & van Veluw

Een verandering van werkwijze. Dat is een grote uitdaging voor een plaat- en metaalbewerkingsfabriek zoals Heurkens & van Veluw. Toch zijn we deze uitdaging aangegaan, mede door de terechte wensen van onze klanten. In deze blogs kunt u lezen wat onze nieuwe werkwijze inhoudt en wat dat betekent voor u.

Wij weten wat er leeft bij onze klanten
5 jaar geleden gooiden we bij Heurkens & van Veluw het roer om. Vanaf dat moment leggen we de focus van ons bedrijf volledig op de service naar onze klanten. “De tijd staat niet stil. Ook bij een plaatwerkerij als Heurkens & van Veluw niet. De vraag naar snelle productontwikkeling is de afgelopen tijd flink toegenomen en mede daarom besloten we onze werkwijze te herzien”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.

Dankzij de Q-Rocs en productiecellen lopen projecten beter en efficiënter
In plaats van een van-links-naar-rechts-indeling, heeft Heurkens & van Veluw de fabriek onderverdeeld in productiecellen. In deze cellen werken teams, bestaande uit cross-functionele werknemers die gezamenlijk aan orders werken. Via een van onze 3 Q-Rocs (kantoorteams) krijgen ze de orders binnen. “Een klant heeft nauw contact met een Q-Roc projectmanager. Hierdoor weet hij precies wat de klant wil en hoeft hij niet steeds zijn wens te herhalen. Dit werkt een stuk fijner en efficiënter voor alle partijen”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.